ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Λευκάδα

ΛΕΥΚΑΔΑ

Το νησί της Λευκάδας είναι παγκοσμίως γνωστό για τις απέραντες παραλίες που διαθέτει με τα κρυστάλλινα, καθαρά νερά όπως το Πόρτο Κατσίκι, Εγκρεμνοί, Κάθισμα κλπ. Υπάρχουν δραστηριότητες για όλων των ειδών της ηλικίες και σίγουρα θα γίνει ένας από τους αγαπημένους σας προορισμούς για τις καλοκαιρινές διακοπές σας.

ΚΑΤΟΥΝΑ

Οι Aloni Villas βρίσκονται στο χωριό της Κατούνας, ένα καταπράσινο χωριό με απίστευτη θέα στο κέντρο της Λευκάδας. Απέχει μόλις 15 λεπτά από το κέντρο της Λευκάδας και στα 10 λεπτά θα βρείτε την παραλία της Λυγιάς. Η ιδανική τοποθεσία των βιλών θα σας προσφέρει μαγικές στιγμές εκθαμβωτικής θέας.

ΛΕΥΚΑΔΑ
lefkada town bridge

Το πανέμορφο νησί της Λευκάδας είναι ένας από τους δημοφιλέστερους προορισμούς για καλοκαιρινές διακοπές. Η πρόσβαση του είναι πολύ εύκολη, καθώς διαθέτει πλωτή γέφυρα που ενώνει το νησί με την Στερεά Ελλάδα. Στο κέντρο της Λευκάδας θα συναντήσετε παραδοσιακές πλατείες, σοκάκια καθώς και παραδοσιακές ταβέρνες για να γνωρίσετε τις ελληνικές γεύσεις. Μπορείτε να επισκεφθείτε παραθαλάσσια χωριά όπως είναι η Νικιάνα, το Νυδρί και τα Σύβοτα και φυσικά ορεινά χωριά όπως η Εγκλουβή. Οι παραλίες που δεν πρέπει να χάσετε κατά τη διαμονή σας στη Λευκάδα είναι το Πόρτο Κατσίκι, Εγκρεμνοί, Κάθισμα και Άγιος Νικήτας. Η Λευκάδα και οι Aloni Villas θα γίνουν ο καταλληλότερος προορισμός για εσάς και την οικογένεια σας και θα σας κάνουν μόνιμο επισκέπτη όσα χρόνια και αν περάσουν.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
close slider

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ